Klapp Cosmetics behandelingen

Het hoogwaardige huidverzorgingsmerk Klapp Cosmetics heeft innovatieve hoogstaande producten waarmee geweldige resultaten te behalen zijn. Ik biedt diverse behandelingen aan. De treatments van Klapp Cosmetics komen in luxe 1-persoondozen. Daarmee is de werking van de hoogeconcentreerde werkstoffen gegarandeerd. Er komen regelmatig nieuwe behandelingen bij. Houd daarvoor mijn Facebookpagina in de gaten. Neem voor prijzen ook even contact met me op. Ik heb regelmatig mooie acties.

De behandelingen:
*HYALURONIC behandeling HYALURONIC behandeling is intensief hydraterend. De ideale verfrissing voor uw huid!

In de Hyaluronic Multiple Effect producten wordt hyaluronzuur van verschillende moleculaire formaten ingezet, waardoor de werkstof in de verschillende huidlagen kan indringen en op die manier voor een diepgaand resultaat zorgt.

Hyaluronzuur beschikt over een intensief vochtminnend vermogen; de vochtdepots in de verschillende huidlagenworden aangevuld en rimpeltjes worden merkbaar glad gestreken. Naast dit vochtbindend opvuleffect stimuleert hyaluronzuur de celvernieuwing en beschermt het tegen schadelijke milieu-invloeden en vrije radicalen.

*ASA-PEEL behandeling

Je huid weer als nieuw!
De ASA Intensive - behandeling gaat de symptomen van een ouder wordende huid tegen. Het verlies van de fijne huidstructuur, rimpels die dieper worden, verdikking van de huid en de verzorging van de onderste huidlagen gaat steeds moeilijker. Door een natuurlijk peelingproces wordt de huid systematisch afgeschilferd, ze wordt minder dik en krijgt fijnere poriën. De basaalcellenlaag wordt gestimuleerd tot regeneratie. Een nieuwe frisse en beschermde hoornlaag wordt aangemaakt en de huid krijgt de normale dikte weer terug. Deze behandeling is super te combineren met de Skinshooter voor een super resultaat.

Stri-PeXan behandeling
De natuurlijke veroudering van de huid hangt af van verschillende factoren. Met de steun van werkzame stoffen kunnen de tekenen van voortijdige huidveroudering tot een minimum worden beperkt. De hoge kwaliteit anti-rimpel-complex uit regestril™ en andere plantaardige ingrediënten in stri-pexan steunen het natuurlijke het regeneratievermogen van de huid en tegelijkertijd de natuurlijke huidfunctie. Klapp Cosmetics creëert met stri-pexan een cosmetische huidverzorging voor de rijpe, veeleisende huid. Deze behandeling verstevigd en lift de huid meteen. Een geweldige behandeling om te doen vlak voor een belangrijke gebeurtenis. U ziet er meteen op uw best uit.

REPAGEN ANTI-AGING behandeling

Hooggeconcentreerde hoogtechnologische ingrediënten worden samengebracht in een tot hier toe uniek complex voor een krachtig effect. Het resultaat is sensationeel.
Al tijdens de Repagen® ANTI AGING behandeling krijgt u een fijne, fluweelachtige huid. Gelaat,hals en décolleté zien er als “gestreken” uit – glad, strak en stralend!
Een verouderd huidbeeld wordt gekenmerkt door kraaienpootjes, rimpels en groeven. De vochtdepots zijn leeg, de vulstof tussen de cellen is minder aanwezig en vrije radicalen hebben de cellen aangetast. De Repagen anti aging behandeling is een kuur van 36 dagen die eigenlijk alle stoffen, die veroudering tegengaan, samengevoegd heeft. En het bijzondere van deze stoffen is, dat zij doorwerken tot in de derde huidlaag! De zeven belangrijkste werkstoffen zijn: Hyaluronzuur, Retinol, DMAE, DHEA, ASC III, liposomen en BX (argireline, vergelijkbaar met Botox). De zeven stoffen hebben duidelijk afgebakende doelen. Ze zoeken de verzorgende plaats op en doen daar hun werk. De resultaten zijn sensationeel en spectaculair. Op korte termijn wordt het huidbeeld glad, strak, evenwichtig en zacht. Kortom, een jeugdig huidbeeld. De kuur mag niet meer dan 2 keer per jaar gedaan worden, maar u zult zien dat het resultaat langdurig is!

*Vitamine A Classic intensive boost + lift behandeling

Anti-aging behandeling met hoogwaardige vitamine A,C,E. Intensief hydraterend effect, vermindert zichtbaar fijne lijntjes en rimpels, verfijnt poriën en de huidteint word verbeterd.

Vitamine A heeft een grote invloed op de huidstructuur en het verlopen van de huidfuncties. Deze levensbelangrijke vitamine heeft een stimulerend effect op de collageenproductie en de enzym activiteit van de verouderende huid, als ook op het herstelmechanisme van de huid in het algemeen. KLAPP Cosmetics maakt hiervoor gebruik van het zuivere retinol. De formules van de verschillende A CLASSIC producten bevatten evenwichtige concentraties van de meest efficiënte ingrediënten van deze tijd en vormen samen een uitstekend verzorgingsgamma. Zichtbaar resultaat!

C-Pure behandeling
De compacte kracht van vitamine C. Een unieke formule die C PURE van een langdurige stabiele samenstelling voorziet, concentreert zich effectief op de problemen van de huid: vrije radicalen worden afgeweerd, het bindweefsel wordt verstevigd en vochtverlies wordt actief bestreden. De stimulatie van de collageenbiosynthese maakt de huid glad, zacht en jeugdig fris. Deze behandeling versterkt de huidlagen en stimuleert actief het herstel van de huid. Pigmentvlekken en andere verkleuringen zijn met deze behandeling perfect aan te pakken.

*CAVIAR IMPERIAL SUPER LIFT TREATMENT
Ideale behandeling voor een speciale gebeurtenis of belangrijk evenement en u wilt dat de huid er ongelooflijk stralend eruit ziet! Deze 3-fase behandeling bestaat uit een Peeling met Caviar Parels, Caviar Push-Up Concentrate en het Super Lifting Gel.

Peptiden die verantwoordelijk zijn voor cel regeneratie, die doordringen in de diepte van de huid en activeren de cellen. Rimpels worden verminderd. Het gezicht is zichtbaar gelift. Een mooie behandeling voor de rijpere huid.

*KIWICHA TREATMENT
Voor wie vertrouwd op de kracht van de natuur. Natuurlijke en authentieke grondstoffen verbinden traditionele inzichten uit de natuur met de nieuwste cosmetische wetenschappelijke technieken en verenigen een magisch-mystieke alchemie van perfectie en werkzaamheid, een beleving voor de zintuigen.

De formule van Kiwicha bevat kiwicha-extract en de heilige olie: met actieve ingrediënten zoals acai vloeistof, cacao korrels en lava poeder.
Deze behandeling zorgt voor:
• het herstructureren van de gedehydrateerde, droge, gevoelige en rijpe huid.
• minder droogheid, het vermindert rimpeltjes, vergroot elasticiteit- en gaat contour verlies tegen.
• nieuwe frisheid.
• een ontspannen uitstraling.
• verbeterde huiddichtheid.
• optimale soepelheid.
• een gladde, zachte huid.
En dat alles op natuurlijke basis. Deze behandeling is heel fijn voor een gevoelige huid.

Alphense afslank en Beauty kliniek behandelingen
Alphense Afslank en Beauty Kliniek - Van Foreestlaan 19 - 2404 HC Alphen aan den Rijn - Tel: 0653-623 628

© Copyright 2011 - 2023