Aanvullende behandelingen

Epileren wenkbrauwen
Verven wimpers
Verven wenkbrauwen
Verven wimpers en wenkbrauwen-
Epileren, verven wimpers en wenkbrauwen
Make-up
Bruidsmake-up (inclusief proef make-up)
Verwijderen comedonen
Behandelingen met de Tele’way

In mijn salon gebruik in de Tele’way voor het verwijderen van ontsierende fibromen, (steel)wratten, pigmentvlekken en gesprongen adertjes (spider neavi).

Het Tele’way apparaat werkt door middel van USHF (Ultra Short High Frequency). De behandelingen zijn kort van duur en geven direct resultaat. In een enkel geval zijn meerdere behandelingen nodig, afhankelijk van de hoeveelheid te behandelen gebieden.

De hoogfrequente wisselstroom zorgt voor warmte die door de uiterst dunne naald stroomt. De naald stipt de te behandelen huid aan en daar vindt dan ter plaatse coagulatie (bloedstolling) plaats. Deze methode wordt toegepast bij couperose, gesprongen adertjes, spider naevus, bloedblaasjes. Het mooie is dat u direct resultaat ziet! In het geval van (steel) wratjes e.d. wordt, nadat de naald zijn werking heeft gedaan een korstje gevormd. Het korstje valt na enige dagen af, de huid daaronder is glad en roze en verkleurt na verloop van tijd weer mooi bij.

Voor pigment- en ouderdomsvlekjes wordt het te behandelen gebied licht afgeschraapt met de naald. Daarna ontstaat een klein schaafwondje, dat een korstje vormt. Na enige tijd valt dit korstje eraf en is het vlekje verdwenen. De huid verkleurt daarna weer normaal bij. Om het resultaat te optimaliseren kunt u bij mij in de salon advies krijgen hoe thuis de behandeling te ondersteunen.

Alphense afslank en Beauty kliniek behandelingen
Alphense Afslank en Beauty Kliniek - Van Foreestlaan 19 - 2404 HC Alphen aan den Rijn - Tel: 0653-623 628

© Copyright 2011 - 2023