Gezichtsbehandeling

Even lekker ontspannen? Maak snel een afspraak voor een heerlijke gezichtsbehandeling. In mijn salon is alles erop gericht om u zo goed mogelijk te behandelen. Daarom begin ik altijd met een gratis huidanalyse. Samen met u kijk ik vervolgens naar de best passende behandeling afgestemd op uw huid en uw wensen. Ik werk met de hoogwaardige producten van Phyris en Klapp Cosmetics. Er zijn verschillende gezichtsbehandelingen mogelijk:

• Classic
(huidanalyse, reiniging, peeling, masker, epileren of gezichtsmassage, gezichtcrème)

• Purifying (speciaal voor de onzuivere huid)
(huidanalyse, vapozone, normaliserende reiniging, peeling, kalmerend masker, epileren of massage, gezichtcrème)

• Luxe Behandeling
(huidanalyse, intensieve reiniging, peeling, masker, luxe ampul, uitgebreide gezichtsmassage, epileren, gezichtscrème )

In mijn salon geef ik ook behandelingen met de HC3 Skinshooter om het resultaat van een creme of serum te intentsiveren.

HC3-SKINSHOOTER is een modern esthetisch apparaat voor de beste huidverbeterende resultaten. Het werkt met innovatieve elektroporatie en nieuwste electro-osmose technologie. Een methode die specifiek werkstoffen van bijvoorbeeld luxe serums pijnloos in de huid "schieten" op een nieuwe manier, precies waar ze nodig zijn - zonder steken, naalden of injectie.

Naaldloze Mesotherapie
Met deze vorm van Mesotherapie is het mogelijk om zonder gebruik te maken van injecties de huid weer in een optimale conditie te brengen.

Zichtbaar worden rimpels minder en er is voor meerdere huidproblemen een behandeltechniek. Door deze speciale techniek is het mogelijk om met essentiële werkstoffen de huidverbetering te stimuleren.

Alphense afslank en Beauty kliniek behandelingen
Alphense Afslank en Beauty Kliniek - Van Foreestlaan 19 - 2404 HC Alphen aan den Rijn - Tel: 0653-623 628

© Copyright 2011 - 2023